Варна- Тутракан което е точно 200км. 13.3 л. бензин
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Collapse
X
-
-
-
Ами аз о6те немога да я засека така без борд,ама някаде към 7-8 смесено изчислявам нещата,градско 10 и рядко съм карал на климатик,щото и просто от една обикновенна духалка съм много доволенПредната ми кола беше добре с бордови,доста ми помагаше...Алфата я имам от месец и половина,ама ми се струва че и датчикът за бензина подслъгва малко.
Alfa Di Romele
Comment
-
Първоначално публикувано от ValchinovАми аз о6те немога да я засека така без борд,ама някаде към 7-8 смесено изчислявам нещата,градско 10 и рядко съм карал на климатик,щото и просто от една обикновенна духалка съм много доволенПредната ми кола беше добре с бордови,доста ми помагаше...Алфата я имам от месец и половина,ама ми се струва че и датчикът за бензина подслъгва малко.
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMOПървоначално публикувано от Violator11-12 градско и 8 извънградско. 10 грубо156 1.8 TS
Comment
-
Аре и аз да се запиша тук с моя разход.... София Бургас София със всичко включено- фарове халогени клима и пп... 6.9-7/100 при средна скорост 150 км/ч. демек някъде със 120 и някъде със 180-190 км/ч
След ремапването на ЕКУ-то от Бобо още не съм я засекъл Зареждам само на Еко и Шел V-power diesel и колата дори не пуши......
Comment
-
Re: Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Първоначално публикувано от ferkataТърсих на търсачката но не намерих тема за разхода на алфа 156,та за това пускам тази тема.Интересуваме как харчат другите за да знам дали моита си е ОК.
извънградско 8-8,5 л - това е ако я сритваш, и искаш да усетиш тръпкатаЕкшън Мен - Чирпан
Алфа Ромео 156 2.0 155 к.
Comment
-
имам я от 3-4 дни и съм навъртял около 300км и за сега съм доволен... няколко пъти съдя по стрелката и мисля че не е над 10 в никакъв слъчай но това ще кажа понатам със засичане отгоре догоре!Имам един приятел който работи като оценка качеството на горивата и ми каза така цитирам "Няма да коментирам горивата на бензиостанцийте само ще ти кажа да зареждаш само на ОМВ.Не е най силното гориво но е най качествено за автомобила" Аз обаче не съм доволен от ОМВ от край време днес пак се обедих !Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
Comment